تاریخ انتشار :شنبه ۱۱ فروردین ۹۷.::. ساعت : ۱۲:۳۴ ب.ظ
فاقددیدگاه

پاکسازی بدن با سوپ‌های سم زدا

اگر در پی بهبود گوارش، افزایش سوخت و ساز و کنترل وزن خود هستید، سوپ‌های سمزدا از بهترین گزینه‌ها برای شما هستند.

به گزارش چالوس ما،

مصرف سوپ‌هایی که به سمزدایی بدن کمک می‌کنند، عادتی سالم برای کمک به پاکسازی بدن با استفاده از مواد غذایی گیاهی است. این سوپ‌ها حاوی موادی هستند که به حذف سموم و پاکسازی بدن کمک می‌کنند.

به گزارش”استپ تو هلث”، سوپ‌های سمزدا مواد مغذی ضروری را در اختیار بدن قرار می‌دهند، سرشار از فیبر هستند و بر همین اساس به کاهش اشتها و احساس سیری برای مدت زمانی طولانی‌تر کمک می‌کنند.

اگر در پی بهبود گوارش، افزایش سوخت و ساز و کنترل وزن خود هستید، سوپ‌های سمزدا از بهترین گزینه‌ها برای شما هستند.

سوپ کرم سبزیجات

فواید سبزیجات سبز مورد استفاده در این سوپ بسیار زیاد هستند و این مواد غذایی اهمیت ویژه‌ای برای تقویت سیستم ایمنی و سمزدایی بدن دارند. آن‌ها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبرها، اسید فولیک و منیزیم هستند.

مواد تشکیل دهنده

اسفناج (۴۵ گرم)

یک ساقه کرفس

دو ساقه بروکلی

پنج حبه سیر (۲۵ گرم)

یک فنجان آب (۲۵۰ میلی لیتر)

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون (۱۵ گرم)

روش تهیه

نخستین کاری که باید انجام دهید به جوش آوردن آب است.

سپس، اسفناج، کرفس خرد شده، و سیر خرد شده، و بروکلی را به آن اضافه کنید.

این ترکیب را خوب به هم بزنید و سپس روغن زیتون را اضافه کرده و اجازه دهید بپزد.

 

گازپاچو

گازپاچو یک غذای محبوب اسپانیایی است و گوجه فرنگی موجود در آن ویتامین‌های A، E. و C. را در اختیار شما قرار می‌دهد.

این سوپ می‌تواند به محافظت در برابر عفونت‌های ویروسی کمک کرده و این در شرایطی است که غذایی مغذی با کالری کم محسوب می‌شود. گازپاچو به واسطه محتوای فیبر خود به پاکسازی بدن و تسریع سوخت و ساز نیز کمک می‌کند.

مواد تشکیل دهنده

یک عدد پیاز کوچک

یک کیلو گوجه فرنگی

یک حبه سیر (۵ گرم)

نصف یک خیار

روغن زیتون (۱۵ گرم)

یک قاشق غذاخوری نمک دریایی (۱۵ گرم)

نصف یک فلفل سبز

یک لیتر آب

روش تهیه

در ابتدا، گوجه فرنگی‌های را پوست گرفته، دانه‌های آن‌ها را تخلیه کنید و در یک لیتر آب بپزید.

سپس، فلفل، پیاز، خیار و سیر را خرد کنید.

گوجه فرنگی‌های پخته را در یک دستگاه مخلوط کن ریخته و مواد تشکیل دهنده دیگر را نیز به آن اضافه کنید.

برای چند دقیقه به مخلوط کردن مواد ادامه دهید و اگر غلظت ترکیب زیاد است اندکی آب به آن اضافه کنید.

در نهایت روغن زیتون و نمک دریایی را اضافه کنید.

 

سوپ کرم چغندر

چغندر حاوی بتائین است که به محافظت از سلول‌ها کمک می‌کند. همچنین، این ماده با التهاب مبارزه می‌کند، از اندام‌های داخلی محافظت کرده و گردش خون را بهبود می‌بخشد. افزون بر این، رنگدانه چغندر به سمزدایی خون و کبد کمک می‌کند.

مواد تشکیل دهنده

۲۵۰ گرم چغندر

۷۵۰ میلی لیتر آب

یک عدد سیب زمینی کوچک

یک عدد پیاز

یک حبه سیر

یک برگ بو

۱۵ گرم روغن زیتون

نمک و فلفل

روش تهیه

ابتدا، چغندرها، سیر، پیاز، و سیب زمینی را شسته و پوست بگیرید.

سپس، در یک تابه آب را به همراه سیر و برگ بو اضافه کنید.

دیگر مواد تشکیل دهنده را نیز به ترکیب اضافه کنید.

سپس یک درپوش روی تابه قرار داده و اجازه دهید مواد به آرامی بپزند.

نمک و فلفل را هنگام پخت به سوپ اضافه کنید.

 

سوپ کرم هویج

هویج سرشار از بتاکاروتن، پیش سازی برای ویتامین A، است. افزون بر این، هویج دارای خواص آنتی اکسیدانی است و به رشد سلولی، تقویت استخوان‌ها و بهبود بینایی کمک می‌کند. همچنین، این ماده غذایی به بازسازی بافت‌های پوست کمک می‌کند.

مواد تشکیل دهنده

هویج (۵۰۰ گرم)

نصف یک رازیانه (۱۲۵ گرم)

روغن زیتون (۱۵ گرم)

یک عدد پیاز

یک حبه سیر

دو فنجان آب (۴۰۰ میلی لیتر)

روش تهیه

ابتدا، رازیانه را خرد کنید.

سپس، روغن زیتون را در یک تابه ریخته و رازیانه خرد شده را به آن اضافه کنید و تا زمانی که نرم شود به تفت دادن ادامه دهید.

در ظرفی دیگر، آب و هویج خرد شده را اضافه کنید.

سپس، پیاز خرد شده، سیر و رازیانه را اضافه کنید.

اجازه دهید سوپ به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت آماده شود.

 

سوپ کنگر فرنگی

کنگر فرنگی یا آرتیشو حاوی سینارین، فیتواسترول‌ها و فیبر است. این مواد روند گوارش را تسریع کرده و به از بین بردن چربی کمک می‌کنند. همچنین، آن‌ها از یبوست، نفخ شکمی و سوزش سر دل نیز پیشگیری می‌کنند.

مواد تشکیل دهنده

دو پوند (حدود یک کیلو) کنگر فرنگی

دو عدد پیاز

آبلیمو (۱۰ میلی لیتر)

روغن زیتون (۱۵ گرم)

نمک و فلفل

آب (۵۰۰ میلی لیتر)

روش تهیه

ابتدا، کنگر فرنگی‌ها را تمیز کرده، نصف کنید و آبلیمو را اضافه کنید.

پیاز‌های را پوست گرفته و خرد کنید و روغن زیتون را به آن‌ها اضافه کنید.

سپس، کنگر فرنگی، نمک و فلفل را به پیاز‌ها اضافه کنید.

آب را اضافه کرده و اجازه دهید ترکیب برای ۱۰ دقیقه بپزد.

ترکیب را از روی حرارت برداشته و در یک دستگاه مخلوط کن بریزید و تا زمانی که بافتی یکدست شکل بگیرد به هم زدن ادامه دهید.

 

دیدگاه خود را به ما بگویید.